dijous, 12 de febrer del 2009

split lesson 1stesoB . Friday 13th February

Avui farem repàs de les unitats 4 i 5 per preparar l'examen del dimarts. Aneu clicant sobre les paraules subratllades i fent les diferents activitats, a veure si van bé. Primer, anem a recordar el present continuu, continuarem amb una altra de present simple i continuu sobre l'ordre de paraules a les frases. Ara, practicarem amb el vocabulari del temps meteorològic i un joc al respecte dels adjectius que expressen quin temps fa.
Passem a la unitat 5. Primer de tot comprovarem si escoltareu N'Araceli quan va mostrar fotos de Londres amb el següent London quiz. Com ha anat? Esper que bé. Ara anem a veure com van les preposicions de lloc i a veure si situeu aquests llocs al mapa.
Per acabar, a la carpeta de ' links´ podeu fer els exercicis de la unitat 5 del llibre Oxford Spotlight 1 referits a la forma There is/there are si no la teniu clara. Si ja ho teniu clar, podeu fer el següent joc. Si teniu dubtes demaneu a les professores que vos atendran amablement com sempre. Esper que disfruteu la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada